visa turkish kanggo warga cina

Visa Turki kanggo warga Tionghoa: pandhuan singkat

Sampeyan bisa njaluk visa Turki kanthi online ing e-Visa Republik Turki. Warga Tionghoa bisa kanthi gampang njaluk visa nginep ing Turki, kanggo turisme, utawa kanggo bisnis. Yen sampeyan butuh dhukungan luwih lengkap kanggo ndhaptar visa Turki dadi warga negara Tionghoa, sampeyan uga bisa nggunakake layanan visa kaya iVisa or VisaHQ.
Kanggo entuk visa kerja ing Turki, sampeyan kudu ndhaptar karo majikan sampeyan ing Turki. Sampeyan bisa nindakake iku ing kedutaan Turki lokal utawa ing Turki, waca ing kene babagan cara entuk ijin kerja ing Turki. Yen sampeyan pengin golek proyek ing Turki, sampeyan bisa maca ing kene carane golek kerjaan ing kalkun

Kanggo entuk visa siswa, kita durung nulis artikel babagan iki, mula saiki, delengen Artikel Studee, nganggo basa Inggris dadi nganggo Google Translate yen sampeyan butuh. Nanging isih, sampeyan butuh papan kanggo sinau luwih dhisik, mula delengen ing kene babagan sawetara universitas Turki sing apik
Saiki, April 2021, sampeyan isih kudu tes lan ngisi wangun iki sadurunge teka mlebu Turki, nanging sing paling anyar watesan lelungan menyang Turki mriksa Pusat Wisata IATA lan hubungi maskapai sadurunge lelungan. 

Apa wong Tionghoa bisa mlebu Turki?

Ya, nanging sampeyan kudu ndhisik visa. Yen sampeyan duwe paspor Tionghoa, sampeyan bisa njaluk visa kanthi online ing situs web e-Visa Sistem Aplikasi Visa Elektronik Republik Turki.

Kepiye entuk visa Turki kanggo warga China?

Yen sampeyan duwe paspor Tionghoa, sampeyan bisa njaluk visa kanthi online ing situs web e-Visa Sistem Aplikasi Visa Elektronik Republik Turki. Sampeyan bisa ndhaptar kapan lan dina lan kudu nampa wangsulan kurang saka 48 jam.
Visa Turki sampeyan bakal valid wiwit dina rawuh sampeyan sajrone 180 dina, nanging sampeyan ora bisa nginep ing negara kasebut luwih saka dina 30.
Sampeyan bakal entuk macem-macem visa mlebu, tegese sampeyan bisa mlebu lan metu saka Turki nalika sampeyan pengin sajrone 180 dina, yen ora tetep luwih saka 30 dina ing Turki. 

Suwene apa kanggo njupuk visa menyang Turki?

Kurang saka 48 jam, iku sing menehi saran saka situs web resmi e-Visa. Yen sampeyan pengin luwih cepet, sampeyan bisa ndhaptar iVisa lan entuk visa sampeyan kurang saka 24 jam, 4 jam, utawa malah 30 menit. 

Kepiye njaluk pitulung karo aplikasi visa sampeyan?

Sampeyan bisa ndhaptar visa Turki dhewe ing situs web resmi e-Visa ngendi padha duwe uga a kaca pitakon (FAQ) sing asring ditakonake ing basa Tionghoa.

Nanging yen sampeyan butuh visa Turki kurang saka 24 jam utawa yen mbutuhake pitulung pribadi kanthi cepet kanggo aplikasi visa, sampeyan bisa mbukak layanan visa sing andal, seneng iVisa.

Nyuwun pitulung luwih lengkap kanggo warga Tionghoa ing iVisa 

Ngendi aku ndhaptar visa Turki?

Aplikasi kanggo visaing awak dhewekaro iVisa
Aplikasi Visayaya
Saran Pakarsawetara ing kaca kontakya liwat pesen, email, utawa telpon
Priksa dokumen sadurunge dikirimoraya
Waca liyane, Aplikasi

Waca liyane, Aplikasi

Apa pira visa kanggo Turki kanggo Cina?

60 US Dollars plus biaya pambayaran online, kurang saka rong dolar biasane gumantung karo cara pembayaran sampeyan. Ing situs web resmi e-Visa nampa macem-macem cara mbayar.

Apa warga China bisa njaluk visa nalika tekan Turki?

Ora, kaya sing dikonfirmasi dening situs web resmi Republik e-Visa Turki, mula sampeyan kudu njaluk visa sadurunge, sanajan maskapai ora bakal ngidini sampeyan mlebu pesawat tanpa visa.

Babagan sing pengin sampeyan ngerteni sadurunge miwiti aplikasi e-Visa ing situs web resmi e-Visa

Paspor sampeyan kudu valid paling ora nem wulan wiwit dina sing dienggo teka ing Turki.

e-Visa mung ditrapake kanggo pariwisata lan bisnis utawa acara dagang, ora kanggo kerja utawa sinau.

Kanthi ngeklik "Aplikasi Saiki" ing situs web resmi e-Visa lan milih kewarganegaraan sampeyan bisa verifikasi eligibility e-Visa.

E-Visa sing kapisah kudu dipikolehi kanggo saben penumpang, kalebu bocah, Sanajan bocah kalebu ing paspor wong tuwa.

Sampeyan bakal dikirim email kanthi sambungan kanggo ndownload e-Visa sampeyan. Nalika mlebu lan ninggalake Turki, nyithak utawa nyimpen email e-visa sampeyan.

Elinga yen sampeyan kudu ngajokake panjaluk anyar yen pengin mlebu sadurunge tanggal kasebut.

Sawise proses, ora ana detail sing dianyari sawise e-Visa diproses. Sampeyan tanggung jawab kanggo njamin manawa informasi sampeyan padha karo informasi paspor sampeyan. E-Visa sampeyan ora valid, lan ora kudu mbayar maneh.

Sampeyan bisa ngubungi e-Visa Bantuan Meja kanggo informasi luwih lengkap liwat "Hubungi Kami"


Link afiliasi wis digunakake ing konten ing ndhuwur minangka cara kanggo mbiayai karya. Kita isih nuduhake informasi paling dipercaya sing bisa ditemokake.

Tutup ing ndhuwur yaiku Foto dening Tanjir Ahmed Chowdhury on Unsplash

45 Ndeleng