visa mexico kanggo wong Italia

Kepiye cara njaluk visa menyang Meksiko kanggo wong Italia? Pandhuan singkat

Sampeyan wis mutusake ngunjungi salah sawijining negara paling apik ing donya, Meksiko! Sampeyan bakal takon kanthi bener marang sampeyan dokumen sing bakal dibutuhake: meh kabeh negara ing njaba Uni Eropa, kertu identitas ora cukup. 

Apa aku butuh visa kanggo pindhah menyang Meksiko? 

Ora Ana, Wong Italia ora prelu visa kanggo lelungan menyang Meksiko, beda karo sing sampeyan kira. Sampeyan ora butuh visa sing pas kanggo mlebu Meksiko nganggo paspor Italia. Nanging sampeyan butuh Kertu Pariwisata utawa Formulir Imigrasi Multiple (FMM) utawa, ing basa Spanyol, 'Forma Migratoria Múltiple'.

Kertu Turis minangka formulir sing bisa sampeyan isi ing bandara nalika tekan Meksiko. Wong Italia bisa menyang Meksiko tanpa visa lan tetep nganti 180 dina.

Sampeyan uga bisa ndhaptar Kertu Wisata sadurunge lelungan dhewe ing kene ing situs web Pamrentahan Meksiko, nanging yen sampeyan butuh pitulung luwih akeh lan priksa manawa sampeyan duwe kabeh sing dibutuhake, bisa liwat layanan visa sing bisa dipercaya, kayata iVisa, sing uga nganggo basa Italia.

Saiki, April 2021, sampeyan isih kudu ngisi formulir kesehatan sadurunge teka ing Meksiko, formulir iki minangka kuesioner identifikasi faktor risiko para wisatawan utawa, ing basa Spanyol, 'Cuestonarion de identificacion de factores de riesgo en viajeros'.
Kanggo watesan perjalanan sing paling anyar ing Meksiko, priksa Pusat Wisata IATA lan hubungi maskapai sadurunge lelungan. 

Kepiye njaluk pitulung karo aplikasi visa sampeyan?

Italia ora butuh visa nanging kudu ndhaptar Kertu Pariwisata. Sampeyan bisa nindakake iku kene utawa yen sampeyan butuh pitulung cepet lan pribadi karo kertu turis sampeyan bisa mbukak layanan visa sing dipercaya, kayata visa.

Waca liyane lan aplikasi ing iVisa
(uga ing basa Italia yen sampeyan seneng)
 

Apa Formulir Imigrasi Multiple (FMM)?

Sawise tekan, sampeyan kudu ngisi formulir karo pejabat lokal. formulir iki biasane gratis amarga regane 575 peso Meksiko, kudune wis kalebu ing tiket pesawat, sampeyan bisa mriksa ing perusahaan maskapai.

Meksiko dudu siji-sijine negara sing ngusulake solusi langsung ing bandara tinimbang visa tradisional liwat kedutaan, Kuwait uga nawakake alternatif sing padha. Akeh wong sing ora kepenak tanpa dokumen nalika lelungan utawa idea kudu njaluk ing negara manca. Mula, tinimbang njaluk Kertu Wisata ing bandara nalika tekan plancongan, sawise pirang-pirang jam plancongan lan kabeh koper, sampeyan bisa nindakake sadurunge nyaman saka omah.

Sampeyan bisa ndhaptar Kartu Wisata FMM ing kene ing situs web Pamrentahan Meksiko, situs web iki nganggo basa Spanyol, Inggris, Jepang, Tionghoa lan Korea, mula gunakake Google Translate yen sampeyan pengin ndeleng ing basa liya.
Kanggo ndhaptar, sampeyan mung butuh:
paspor sing sah,
email (priksa manawa wis bener amarga dokumen bakal dikirim menyang sampeyan),
tiket pesawat kalebu nomer penerbangan) lan
sawetara bentuk pembayaran elektronik kanggo mbayar layanan kasebut.

Sampeyan uga bisa nindakake Kertu Wisata ing iVisa, waca liyane
(uga ing basa Italia yen sampeyan seneng)
 

Apa regane Kertu Turis kanggo Meksiko?

Ana rong jinis Turis Card (FMM) adhedhasar tekan pesawat utawa darat. Ing kasus sing pertama, sampeyan ora bakal mbayar layanan kasebut amarga rega kasebut kalebu ing tiket pesawat sampeyan, lan ing kaloro kita kudu nambah 575 bobot, yaiku 24 euro, utawa 188 Yuan Tionghoa utawa 29 dolar AS.

Pungkasan, ana macem-macem wektu pamrosesan wiwit 15 menit nganti maksimal sedina. Yen sampeyan butuh sing luwih cepet golek pitulung, nganggo basa Italia, ing iVisa

Waca liyane lan aplikasi ing iVisa, kasedhiya ing basa Italia 

Meksiko minangka salah sawijining tujuan wisata paling populer ing saindenging jagad. Masyarakat, saka saindenging jagad, ngunjungi pantai sing cerah utawa situs sejarah kuna. Acara budaya, arsitektur, lan kaendahan alam dadi luwih saka sekedar papan sing dituju.  


Link afiliasi wis digunakake ing konten ing ndhuwur minangka cara kanggo mbiayai karya. Kita isih nuduhake informasi paling dipercaya sing bisa ditemokake.

Tutup ing ndhuwur yaiku Ocean a Calle 14 2, Río Lagartos, Messico. Foto dening Gabriele Francalanci on Mbukak kunci

28 Ndeleng