Toner pasuryan paling apik Kanggo Musim Panas ing India! Priksa kene!

Rutinitas perawatan tataran 3 tataran dhasar sing kita tindakake. Iku kalebu reresik, toning, moisturizing. Nanging umume kita ora nggunakake toner. Amarga ora penting kanggo ngresiki lan moisturize lan skip. Toner isih dadi elemen penting banget ing sistem perawatan kulit kita.
Supaya kulit kita resik, tahan banyu, lan sehat. Toner uga kudu dipilih miturut jinis kulit. Kaya dene kabeh produk perawatan kulit liyane.
Ing artikel iki, kita bakal menehi dhaptar toner kanggo digunakake ing panase India. Toner kasebut ngilangi minyak tambahan lan njaga pori-pori supaya resik.

1. Wow Ilmu Kulit C Toner

Apa jarene toner rai kulit iki?

Pulih kulit nganggo WOW Skin Science Vitamin C Skin Mist Toner. Iki minangka nebula rai sing moisturizing lan revitalizing. Sing nyedhiyakake kulit sing alus lan apik. Semprotan iki nyedhiyakake kauntungan kaping pindho kanggo toner lan mist.

fitur:

  • Toner sing hidrat lan ngresiki polutan sing isih ana.
  • Iki menehi kauntungan kaping pindho saka toner lan mist mist. Iki kalebu minyak esensial jeruk lan lemon, hazel penyihir, lan lidah buaya.
  • Hidrasi nebula nyedhiyakake pamulihan kulit sing kusam. Iki menehi pengaruh kanggo tekstur lan tampilan kulit, sing katon cerah lan seger.
  • Nebula iki ngresiki kulit kanthi ngilangi residu make-up lan polutan liyane. Iki uga bakal menehi pori-pori tanpa ngeringake sebum ekstra ing kulit.
  • Toner iki nyiyapake kulit supaya moisturizer lan rehidrat luwih bisa digunakke. Iki mbantu mulihake alangan lemak alami lan kulit ing kulit.

2. Toner Timun Basiltone Herbal

Apa pratelan toner pasuryan iki?

Toner rai iki kanggo kulit berminyak. Isine ekstrak godhong timun lan kemangi. Iki mbantu ngresiki kulit lan nyelehake polusi ing pori-pori liwat jero kulit sampeyan. Kanthi bantuan Ekstrak Timun, toner iki nawakake sensasi sing nyenengake kanggo kulit sampeyan.

Nyuda iritasi lan abang sing signifikan. Karakteristik anti-bakteri ekstrak Daun Basil sing luar biasa ana ing toner iki. Kanggo nglindhungi kulit saka polutan njaba lan organisme.

3. Toner Teh Hijau Plum

Apa pratelan toner pasuryan iki?
Toner plum iki tanpa alkohol. Sampeyan kudu-nambah iki kanggo kulit sing resik, alus, lan alus.
Sampeyan bisa uga ngalami sesak ing kulit - sampurna kanggo pori-pori gedhe.

Ekstrak teh antioksidan organik sing nyegah cacat lan kukul. Lan exfoliasi entheng karo asam glikolik saka rereget lan sel mati. Bebas alkohol 100 persen!

4. Tonoti Biotique Bio Timun Ngencengi Toner

Apa pratelan toner kulit iki?
Toner sing sumilir iki ditemokake ing gunung Himalaya. Iki dicampur karo timun, ketumbar, nutgalls, berberry, lan minyak peppermint. Campuran kasebut ngidini kulit bisa seimbang karo pH lan mbantu njaga kulit supaya tetep murni.

Timun minangka pendinginan lan pemurnian penting saka tanduran.

Nyuda rasa bengkak kulit lan lemes. Iki mulihake kesegaran lan warna kulit alami. Timun uga nyumbang kanggo mbenerake metabolisme. Iki nambah tekstur kulit lan nutrisi ing kulit.

 

4 Ndeleng