negara sing ngidini mlebu Siria tanpa visa

Negara sing ngidini mlebu Siria tanpa visa

Warga Siria bisa lelungan menyang sawetara negara utawa wilayah tanpa visa utawa mung nggawa visa nalika teka.

Pira negara sing bisa dikunjungi nganggo paspor Siria?

Sampeyan bisa ngunjungi 30 negara utawa wilayah kanthi paspor Siria tanpa kudu ndhaptar visa sadurunge.

Negara-negara apa sing bisa dikunjungi wong Siria tanpa visa?

Akeh wong Siria sing manggon lan lelungan ing Turki, Irak, lan Yordania, nanging kanthi resmi dheweke butuh visa kanggo mlebu ing negara kasebut.

Warga Siria ora butuh visa kanggo plancong:

  • Andorra lan sampeyan bisa nginep 90 dina, nanging sampeyan kudu ngliwati Prancis utawa Spanyol kanggo menyang Andorra;
  • Bermuda lan sampeyan bisa tetep paling ora 21 dina;
  • Kepulauan Cook;
  • Dominika lan sampeyan bisa tetep 21 dina;
  • Iran lan sampeyan bisa tetep 90 dina sajrone 180 dina;
  • Malaysia, lan sampeyan bisa tetep 90 dina;
  • Mauritania;
  • Micronesia lan sampeyan bisa tetep 90 dina;
  • Niue;
  • Pitcairn;
  • Oman;
  • Samoa lan sampeyan bisa tetep 60 dina;
  • Sudan lan sampeyan bisa tetep 30 dina.

Warga Siria bisa entuk visa nalika teka ing:

  • Cape Verde lan sampeyan bisa tetep suwene 3 wulan;
  • Comoros lan sampeyan bisa tetep 45 dina;
  • Guinea-Bissau lan sampeyan bisa tetep 90 dina;
  • Macao (SAR China) ;
  • Madagaskar lan sampeyan bisa tetep 90 dina;
  • Maldives lan sampeyan bisa tetep 30 dina;
  • Mozambique lan sampeyan bisa tetep 30 dina;
  • Palau lan sampeyan bisa tetep 30 dina;
  • Rwanda lan sampeyan bisa tetep 30 dina;
  • Seychelles lan sampeyan bisa tetep suwene 3 wulan;
  • Somalia lan sampeyan bisa tetep 30 dina;
  • Timor-Leste lan sampeyan bisa tetep 30 dina;
  • Togo lan sampeyan mung bisa nginep 7 dina;
  • Tuvalu lan sampeyan bisa tetep nganti 1 wulan;
  • Rwanda lan sampeyan bisa tetep 30 dina;
  • Uganda lan sampeyan bisa tetep suwene 3 wulan;
  • Yaman lan sampeyan bisa tetep suwene 3 wulan.

Negara sing ngidini mlebu Siria tanpa visa

Ing ngisor iki minangka dhaptar negara sing luwih informatif sing ngidini mlebu Siria tanpa visa. Nalika lelungan menyang negara iki nganggo paspor Siria, sampeyan ora butuh visa utawa mung bisa njaluk visa nalika teka.

Andorra

Sapa wae sing duwe paspor bisa mlebu Andorra lan bisa tetep 90 dina. Nanging Andorra ora duwe bandara, mula sampeyan kudu njaluk visa kanggo Prancis utawa Spanyol, visa Schengen, kanggo menyang Andorra. Sampeyan bisa maca liyane babagan Situs web Urusan Luar Negeri Pamrentahan Andorra. Ana ing basa Catalan, Spanyol, Prancis, lan Inggris, gunakake Google Translate yen sampeyan butuh.

Bermuda

Sapa wae sing duwe paspor bisa mlebu Bermuda, paling ora 21 dina. Sampeyan uga bisa njaluk tambahan telung wulan, sing umume gampang dipikolehi. Paspor sampeyan uga kudu valid 45 dina sawise dina sing sampeyan budhal saka Bermuda.
Sampeyan bisa maca liyane ing situs web saka pamrentah Bermuda. Iki mung nganggo basa Inggris, mula gunakake Google Translate yen mbutuhake.

Cape Verde

Warga Siria bisa entuk visa nalika tekan 90 dina nalika lelungan menyang Cape Verde. Sampeyan kudu entuk pre-registrasi (EASE), luwih becik limang dina sadurunge budhal. sampeyan bisa nindakake ing EASE situs web lan sampeyan bakal oleh nomer aplikasi. Tanpa pre-registrasi (EASE) sampeyan kudu mbayar biaya tambahan nalika rawuh.

Ecuador

dina 90

Iran

Sampeyan bisa tetep 90 dina suwene 180 dina. Sampeyan ora butuh visa yen teka langsung saka Bandara Damsyik. Waca liyane ing Situs web visa elektronik Iran, yaiku Farsi, Jerman, Inggris, lan Arab.

Comoros

Visa nalika rawuh

Kepulauan Cook

31 dina.

Dominika

Nganti 6 wulan.

Haiti

3 months

Madagaskar

Visa nalika teka. 90 dina, 30 dina gratis.

Maldives

30 dina kanthi kemungkinan tambahan.

Malaysia

Sampeyan bisa nginep suwene 30 dina ing Malaysia tanpa visa. Waca liyane babagan Situs web pamrentah Malaysia.

Mauritania

dina 90

Micronesia

30 dina.

Mozambique

Visa nalika rawuh ing 30 dina.
https://checkvisa.net/micronesia-visa-for-citizens-of-syria/

Niue

30 dina.
https://checkvisa.net/niue-visa-for-citizens-of-syria/

Palau

Visa nalika rawuh ing 30 dina.

Samoa

60 dina.
https://checkvisa.net/samoa-visa-for-citizens-of-syria/

Seychelles

3 sasi.

Somalia

Sampeyan bisa njaluk visa nalika teka. Kasedhiya ing Bandara Bosaso, Bandara Galcaio lan Bandara Mogadishu.

Sudan

1 wulan.
https://checkvisa.net/sudan-visa-for-citizens-of-syria/

Tajikistan

Visa nalika rawuh ing 45 dina.

Tanzania

Visa nalika teka, nanging disaranake dipikolehi sadurunge mangkat.

Timor-Leste

Visa nalika rawuh ing 30 dina.

Togo

Visa nalika teka suwene 7 dina, ditambah nganti 90 dina

Tuvalu

Visa nalika tekan 1 wulan.

Uganda

Visa 3 wulan nalika teka. eVisa kasedhiya.

Yaman

3 sasi.

sumber

Ing artikel iki, aku dadi sumber urusan luar negeri saben negara kaya sing dituduhake ing ndhuwur. Sadurunge budhal, coba mriksa karo maskapai apa kondhisi sing ngidini sampeyan mlebu pesawat.
Pusat Perjalanan Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) uga sumber sing apik. Sumber liyane sing digunakake yaiku Indeks Paspor HanleyIndeks Paspor, Visalogi, Lan  CheckVisa.net.


Foto Cover minangka sampul paspor Siria sing dijupuk saka Indeks Paspor.

43 Ndeleng