Hubungi kita

yen sampeyan duwe pitakon babagan lelungan lan manggon ing luar negeri.
m.me/asylumlink
or
advokasi @alinkssitus

yen sampeyan pengin sukarelawan karo kita, mangga ngirim email menyang
recruitment @alinkssitus

kanggo penggalangan dana lan yen sampeyan pengin nggawe sumbangan (matur nuwun!) kirim email
pengumpulan danaalinkssitus

yen sampeyan pengin diajak ngobrol karo para kepercayaan, utawa babagan akuntansi utawa administrasi, gunakake
info@alinkssitus

yen sampeyan minangka organisasi liyane, bathi bisnis utawa media, lan pengin nggarap klompok sampeyan, gunakake
advokasi @alinkssitus


alinks, Link luar negeri, digawe lan didhukung dening Asylum Links.
Asylum Links minangka solidaritas sing didaftar ing Inggris lan Wales minangka Organisasi Gabungan Charitable, CIO, karo nomer amal 1181234.