Hadiah kanggo Dina Lingkungan Donya

Gagasan hadiah paling apik kanggo Dina Lingkungan Dunia iki

Saben taun tanggal 5 Juni, Dina Lingkungan Donya dielingi kanggo nambah kesadaran babagan tantangan lingkungan kayata tuwuh polusi laut, pemanasan global, konsumsi berkelanjutan, lan tindak pidana satwa.
Tuku hadiah sing ramah lingkungan mbuktekake manawa sampeyan wis menehi perhatian tambahan kanggo barang sing sampeyan tuku amarga sampeyan prihatin babagan lingkungan.

Menehi kekasih alam sing dikasihi kita wis nglumpukake hadiah paling apik kanggo Dina Lingkungan Dunia.  

TANAMAN BUNGA CANTIK Saking AMAZON

Bibit Kembang Lotus Werna Pink & Putih 15 Wijine @ JUST 199

Napa wiji lotus kanggo kekasih sampeyan? 

  • Bisa mbiyantu sapa sing pulih saka cilaka utawa prastawa sing ngepenakke

Regenerasi kembang teratai saben dina iku apik banget, lan simbolis kelairan maneh. (Iki nggawe saiki sing cocog kanggo sapa wae sing pulih saka cilaka utawa prastawa stres.) Kembang, ing tangan liyane, duwe drive supaya bisa urip. Wiji lotus bisa urip pirang-pirang ewu taun suwene tanpa banyu lan isih germinal sawise luwih saka rong abad.

Wiji Tulip Wewangian Futaba


Napa hadiah biji Tulip kanggo wong sing sampeyan tresnani? 

Tulip biasane digandhengake karo katresnan sing ideal. Tulip, kaya kembang liyane, duwe macem-macem warna, masing-masing duwe arti dhewe-dhewe. Tulip kanthi warna abang ana gandhengane karo katresnan murni, dene tulip ungu gegandhengan karo royalti. Tulip kanthi warna putih digunakake kanggo ngumumake regane utawa ngirim pesen pangapura.

Tanduran Mawar 


Napa tanduran hadiah mawar kanggo sing sampeyan tresnani? 

Kembang mawar nggambarake katresnane Gusti Allah sing digunakake ing jagad kanthi macem-macem bentuk, nanging warna mawar sing beda nggambarake konsep spiritual sing beda. Mawar putih digandhengake karo kemurnian lan kasucian. Gairah lan pangorbanan dilambangake mawar abang. Mawar kuning digandhengake karo ilmu lan rasa seneng. Kembang jambon digandhengake karo apresiasi lan ketenangan.

Tanduran Woh-wohan Sing Nggumunake

Lemon Tree 


Lwit emon nggambarake kebersihan, seger, lan marasake awakmu ing tataran spiritual. Iki minangka simbol katresnan, pengabdian, lan romansa. Lemon, kaya lelungan, nyuceni lan nyegerake pikiran, awak, lan roh kita. Kayane nari karo jagad, yen sampeyan tresna karo saben tujuan lan mbayangake babagan urip ing luar negeri.

Pokok Banana


Godhong gedhang duwe macem-macem konotasi simbolik. Godhong gedhang minangka simbol kasuburan sing akeh ing Afrika, lan digunakake kanggo ritual kesuburan supaya wanita subur. Apa sampeyan ngerti yen mekar sing malih dadi woh gedhang iku steril? Buddha nggawe tanduran pisang minangka simbol saka muspra saka bandha kadonyan amarga iki.

49 Ndeleng