Glukometer Paling Apik ing India 2021

Dina iki jumlah penyakit saya asring. Diabetes minangka salah sawijining penyakit sing paling umum. Diabetes uga saya asring banget ing negara kita lan kasus kasebut saya mundhak saben taun. Sanajan lonjakan iki mundhak mung sawetara taun kepungkur. Nalika diabetes minangka salah sawijining kahanan sing saiki durung bisa ngobati. Sampeyan bisa ngatur sawetara ombone mung kanthi obat lan nutrisi sing bener. Sanajan sampeyan kudu nglacak tingkat gula getih saben dina. Iki dadi penting banget nalika sampeyan lara kaya diabetes lan kadang sampeyan kudu nglacak sawise mangan utawa udakara 4-5 kali dina. Lan, mayoritas populasi ing India ora bisa mbayar tagihan rumah sakit sing larang. Iki minangka wektu nalika glukometer duwe tujuan gedhe ing urip sampeyan lan bisa nylametake sampeyan saka pirang-pirang perkara.

Ing jaman teknologi saiki, teknologi kasebut dadi luwih gampang lan gampang digunakake. Saiki kasedhiya akeh glukometer. Kita wis nyusun dhaptar sawetara glukometer paling apik sing kasedhiya. Coba delengen.

Sawetara Glucometer Top

Dr. Morepen GlucoSalah Model Monitor Glukosa Darah BG 03

Amarga presisi lan regane murah, glukometer iki dening Dr Morepen cukup populer ing pasar India. Kanggo netepke level gula, mung butuh 0.5L getih. Glukometer kasebut tepat lan digawe kanthi ergonomis supaya pas karo nyaman ing tangan sampeyan. Fitur alarm beeper ngidini sampeyan mriksa kanthi gampang maca wektu sing tepat. Glukometer, peralatan lancing, 10 lancet, baterai, lan case plastik kabeh kalebu ing paket lengkap. Jumlah strip uji coba sing ana ing kit iki ditemtokake dening kombinasi sing sampeyan pilih.

Tuku @ Amazon 

Kit Meter Glukosa Darah Aktif-Chek

Glukometer iki dening Accu-check minangka salah sawijining sing paling apik ing pasar. Accu-Check minangka jeneng sing misuwur banget ing macem-macem jinis monitor kesehatan. Glukometer iki akurat banget lan nyedhiyakake mung 5 detik. Kasedhiya macem-macem mode karo glukometer iki kayata pasa, tandha sadurunge lan pasca makan sing mbantu nglacak tingkat gula getih. Sampeyan uga ngidini sampeyan maca waosan sadurunge. Uga kasedhiya kanthi pilihan dosis 8 detik maneh. Kanthi fitur iki, sampeyan entuk wektu ekstra (udakara 10 detik) yen sampeyan ora ngetrapake getih sing cukup supaya sampeyan bisa ngetrapake jumlah getih sing cocog kanggo strip sing bener. Sampeyan uga bisa nyambung menyang laptop lan ndownload laporan lan disimpen supaya bisa digunakake ing mbesuk.

Tuku @ Amazon

Kit Glucometer Cerdas BeatO

Monitor gula getih Beato sing misuwur iki ora padha karo sing diandharake ing ndhuwur. Iki minangka gadget cilik sing nyambung kanthi gampang menyang smartphone sampeyan. Sawise iku, sampeyan kudu masang strip lan maca. Sithik, lan temuan kasebut ditampilake ing smartphone sampeyan. Gampang nglacak wacan sampeyan saiki kabeh wis ana ing telpon. Sampeyan uga bakal menehi saran babagan panganan sing kudu ditutake yen diwaca ora apik, dadi gadget sing apik banget kanggo digunakake.

Tuku @ Amazon

12 Ndeleng