Kepiye entuk kerja ing Dubai kanggo wong India?

Kepiye cara entuk visa turis kanggo Amerika Serikat?

Visa turis diwenehake kanggo para pengunjung sing pengin plancongan ing negara utawa plancongan. Visa kasebut mung valid sajrone wektu tartamtu lan ora ngidini pengunjung manca nindakake bisnis nalika ing negara kasebut. Prosedur aplikasi, kriteria eligibility, lan dokumentasi sing dibutuhake, ing tangan liyane, beda-beda gumantung saka saben negara.

Kepiye cara entuk visa turis kanggo Amerika Serikat?

Langkah 1: Isi Aplikasi Visa Nonimigran Elektronik (DS-160).
Langkah 2: Gawe mbayar ragad aplikasi visa.
Langkah 3: Gunakake situs web iki kanggo janjian. Kanggo ngatur janjian, sampeyan butuh informasi ing ngisor iki:
nomer ing passport
Nomer ing mburi resi Fee Visa sampeyan. (Yen sampeyan butuh pitulung kanggo nemokake nomer iki, klik ing kene.)
Nomer barcode digit sepuluh (160) kaca validasi DS-10 sampeyan
Langkah 4: Ing tanggal lan wektu wawancara visa sampeyan, bukak Kedutaan Besar AS utawa Konsulat. Sampeyan kudu nggawa salinan pindai surat janjian, kaca konfirmasi DS-160, siji foto anyar, lan kabeh paspor saiki lan sadurunge.

Sampeyan uga kudu mikir nggawa barang ing ngisor iki, gumantung karo tujuan lelungan:

Siswa: Nggawa salinan gelar sekolah, transkrip, lan gelar / diploma paling anyar. Nggawa bukti pitulung finansial kanthi wujud laporan bank saben wulan, slip deposit tetep, utawa dokumentasi liyane.

Wong diwasa sing lagi kerja: Nggawa surat kerja saka perusahaan sampeyan uga mandheg mbayar telung wulan.

Pengusaha lan eksekutif bisnis: Nggawa bukti status perusahaan lan remunerasi.

Ngunjungi anggota kulawarga: Fotokopi bukti pangkat sedulur sampeyan kudu digawa (kayata Kartu Hijau, sertifikat naturalisasi, visa sing valid, lsp).

Visa Pengunjung B-1 / B-2:

Visa B-1 / B-2 minangka visa non-imigran sing ngidini para pelamar ngunjungi Amerika Serikat kanggo bisnis utawa pariwisata.

Visa B nyakup meh kabeh sebab lelungan sawetara, kajaba lelungan siswa, sing dilindhungi visa F-1. Visa B-1 kanggo lelungan bisnis, dene visa B-2 kanggo lelungan, kayata plancongan utawa kunjungan kulawarga.

Visa B1 / B2 bener kanggo sawetara alasan, kalebu lelungan bisnis lan turisme / non-bisnis menyang Amerika Serikat.

Plancongan nganggo visa B1 / B2 bisa ditindakake kanthi macem-macem sebab, kalebu nanging ora winates kanggo:

  • Rembugan kesepakatan utawa nganakake rapat bisnis minangka conto kegiatan bisnis.
  • Melu konferensi sing penting kanggo karir, pendhidhikan, utawa usaha bisnis saiki
  • Ngurus harta pusaka sedulur
  • Nindakake preinan utawa melu acara turis
  • Kunjungan sedulur
  • Entuk perhatian medis
  • Melu utawa melu kegiyatan kayata konser utawa ceramah, angger pamiarso ora dibayar utawa diwenehi kredit.

25 Ndeleng