Kepiye entuk Proyek ing Bangalore?

Kepiye entuk Pakaryan ing Singapura?

Yen sampeyan mikir kerja ing Singapura, ana kabar apik. Industri kesehatan, transportasi, pendhidhikan, aerospace, asuransi, utilitas, biomedis, lan industri konstruksi kabeh padha rekrutmen pekerja kanthi agresif.

Pasar tenaga kerja Singapura uga ngalami tren anyar: pengusaha wis merekrut luwih akeh imigran, sing saiki duwe posisi enem saka sepuluh posisi (munggah saka limang ing sepuluh taun 20019) Luwih saka 900,000 wong asing sing makarya ing Singapura, ngisi lapangan kerja wiwit konstruksi nganti kerah putih lan kerja layanan, nyumbang sapratelon saka 2.73 yuta wong sing makarya, saéngga ekonomi kanggo nggedhekake kapasitas tenaga kerja lokal.

Kesempatan level entri isih kasedhiya, sing dadi warta apik kanggo lulusan anyar. Luwih saka 30,000 lapangan kerja bakal digawe taun iki, miturut Menteri Perdagangan lan Industri Lim Hng Kiang, kanthi 6,000 asale saka investasi anyar sing bakal teka ing Singapura taun iki.

Nalika isih ana akeh prospek kerja ing Singapura, luwih dhisik kudu ngerti endi sing kudu digoleki.

Langkah pertama kanggo golek gaweyan ing Singapura:

Langkah kapisan kanggo golek gaweyan ing Singapura yaiku riset ing industri sing sampeyan minati. Gampang sampeyan bisa kerja ditemtokake dening profesi sing wis dipilih. Sawetara panggonan kanthi cepet ngembang, dene papan liya wis tekan titik stasis.

Industri pariwisata Singapura saya maju, amarga wis digawe situs wisata utama lan resort mewah.

Singapura duwe adegan pangembangan game sing sederhana nanging saya akeh, mula sains komputer uga misuwur ing kana.

 

1. Pangembang Produk

aplikasi kene

Layanan IT & Konsultasi
Wektu Lengkap, permanen
Pemrograman & Desain

2. Manajer Pengembangan Bisnis- Singapura

aplikasi kene

Layanan IT & Konsultasi
Sales, Toko, Pengembangan Bisnis
Wektu Lengkap, permanen
Sales Retail

Sampeyan bisa ngapikake visa kerja gumantung karo kualifikasi sampeyan yen wis nampa tugas lan ngrampungake rinciane.

Ahli asing mesthi olèh ing Singapura, lan ora entuk lapangan kerja ora angel.

  • Profesional asing sing duwe posisi senior kudu entuk paling ora SGD3,300 saben wulan lan nduweni kualifikasi sing cocog kanggo entuk Pass Pakaryan.
  • EntrePass - Iki kanggo calon pengusaha! Pengusaha asing sing pengin miwiti perusahaan anyar ing Singapura kudu ndhaptar tiket iki.

Kanggo ngirim aplikasi, sampeyan kudu mbayar biaya registrasi sing ora bisa dibalekake. Bakal mbutuhake 7 dina kerja kanggo proses aplikasi online. Bisa nganti 5 minggu kanggo aplikasi manual.

NGgunakake SITES INGKANG KANGGO NGGawe JURUH-

55 Ndeleng