Kepiye entuk kerja ing Kolombia?

Kepiye entuk kerja ing Kolombia?

Akeh wong sing ora ngerti babagan pertumbuhan ekonomi Kolombia sajrone sawetara dekade kepungkur.

Ing Kolombia, ana sawetara cara kanggo aplikasi kerja. Sawetara sekolah pramuka guru saka negara liya, dene perusahaan internasional luwih gedhe ngiklanake ing situs web karir kayata memang.com, dene liyane langsung ngiklanake ing situs web dhewe.

Ing Kolombia, utamane ing kutha-kutha sing luwih gedhe, internet, utawa jaringan, minangka cara paling apik kanggo ndhaptar lapangan kerja. Usaha cilik diiklanake ing saindhenging kutha utawa kanthi lisan ing kutha-kutha cilik.

Sejatine sampeyan duwe limang pilihan:

  1. Ndhaptar ing situs web kaya elempleo, computrabajo, lan / utawa trabajando ing Kolombia. Ana sawetara opsi sing bisa dipilih, lan sampeyan bisa nyaring miturut sektor, gaji saben wulan, jinis kerja, papan, lan faktor liyane sadurunge dilamar.
  2. Bukak situs web resmi perusahaan sing sampeyan minat lan goleki kaca babagan rekrutmen, lapangan kerja, lan lowongan kerja, sing meh mesthi ana.
  3. Takon karo kanca lan kenalan Kolombia yen dheweke ngerti ana lowongan kerja utawa perusahaan sing mbutuhake profil profesional tartamtu. Sampeyan uga bisa golek grup Facebook Kolombia lan gabung supaya bisa nggayuh tujuan sing padha.
  4. Gunakake Linkedin kanggo ngawasi anak perusahaan / kantor cabang Kolombia perusahaan multinasional uga perusahaan nasional. Manajer sumber daya manungsa kudu ditambah amarga asring ngirim lowongan kerja lan telpon.

Paling ora, nanging sampeyan kudu nyoba "nuthuk lawang," yaiku menyang bisnis sing disenengi utawa cocog karo profil sampeyan lan takon yen dheweke butuh wong utawa ninggalake resume karo wong sing sampeyan kenal ... iki bisa uga

Apa sing Sampeyan Perlu Digawe ??

Bisa komunikasi nganggo basa Spanyol lan Inggris uga ngidini sampeyan kerja ing macem-macem bisnis ing saindenging Kolombia. Perusahaan multinasional seneng karo pamicara basa Inggris lan Spanyol dwibasa, kanthi mayoritas wawancara ditindakake ing basa Inggris.

Kosok baline minangka kutub nalika nerangake babagan piwulang basa Inggris. Yen basa Inggris minangka basa pisanan, sampeyan bisa entuk kerja kanthi sertifikat TEFL utawa CELTA (preduli sepira kualitase basa Spanyol sampeyan). Sekolah swasta lan perguruan tinggi, ing tangan liyane, mbutuhake standar pendhidhikan sing luwih dhuwur, kayata gelar piwulang utawa PGCE.

Kepiye Ndhaptar Visa Kerja ing Kolombia ??

Sampeyan bisa uga ndhaptar visa kerja ing Kolombia kanthi online. Visa Kolombia uga kasedhiya ing konsulat Kolombia ing saindenging jagad. Kolombia duwe konsulat ing Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, Orlando, Newark, New York, San Francisco, lan Washington, DC ing Amerika Serikat.

Proses aplikasi visa Kolombia cukup gampang amarga rampung kanthi online. Sampeyan bisa ndhaptar visa menyang Kolombia kanthi online. Pemindaian kabeh dokumen sing dibutuhake ing format PDF, uga gambar ing format jpg, dibutuhake kanggo aplikasi iki. Pandhuan lengkap babagan aplikasi online uga bisa ditemokake ing kene.

Yen sampeyan nindakake iki ing Kolombia, sampeyan kudu mabur menyang Bogotá kanggo njaluk visa ing paspor sawise entuk persetujuan visa online. Yen sampeyan ana ing negara liya, sampeyan bisa ndhaptar visa ing konsulat Kolombia.

Entuk Visa Kerja Liwat Agensi Visa

Yen sampeyan wis ana ing Kolombia, sampeyan bisa ndhaptar visa kerja Kolombia liwat layanan visa. Agensi visa bakal ngatur aplikasi online lan priksa manawa sampeyan duwe kabeh dokumen sing dibutuhake, plus sampeyan bakal entuk manfaat saka pengalaman.

Kanggo nyedhiyakake layanan visa Kolombia, Medellin Guru wis kerja sama karo agensi visa paling apik ing Medellin. Layanan iki kalebu fitur ing ngisor iki:

  • Obrolan online - entuk jawaban cepet babagan pitakonan visa sampeyan.
  • Entuk kuotasi visa instan kanthi ngisi formulir online.
  • Kanggo njupuk visa ing paspor, kirimake paspor menyang Bogotá.
  • El Poblado minangka lingkungan ing Medellin, ing ngendi kita duwe kantor.
  • Yen dibandhingake karo panyedhiya visa liyane, regane cukup.

52 Ndeleng