Babagan awake dhewe

Informasi sing apik bisa nggawe pengalaman sampeyan luwih nyenengake lan kadhangkala nyegah sampeyan nemoni masalah sing serius.

Links ing luar negeri yaiku situs web babagan urip internasional lan lelungan kanggo kabeh wong. Iki digawe ing wulan Juni 2019 dening sakelompok sukarelawan internasional sing makarya karo wong neneko lan pengungsi.

Link luar negeri pengin menehi informasi sing bisa dipercaya lan jelas babagan manggon ing luar negeri kanthi jumlah paling akeh wong ing saindenging jagad. Kita pengin nuduhake pengalaman pengalaman karo turis, wisatawan, siswa internasional, ekspatriat, migran, pengungsi, lan sapa wae sing kepengin weruh manggon ing luar negeri utawa kepiye sambutan negarane dhewe kanggo wong manca.

Link luar negeri digawe lan didhukung dening Asylum Links.
Asylum Links yaiku solidaritas global kanggo para migran lan pengungsi sing didaftar ing Inggris, Organisasi Perusahaan Gabungan Inggris lan Wales kanthi nomer amal 1181234.