Link Prancis, situs web informasi, klompok obrolan

Pandhuan pengungsi ing Prancis Ringkesan Prancis / layanan http://samsam.guide/ (Prancis, Inggris) http://samsam.guide/en/ - Inggris W2eu.info - Sugeng Rawuh ing Eropa Kanggo kebebasan gerakan: Informasi independen kanggo para pengungsi lan migran sing teka ing Eropa http://www.w2eu.info/france.en.html (Inggris) http://www.w2eu.info/france.ar.html (Arab) http://www.w2eu.info /france.fa.html (Farsi) http://www.w2eu.info/france.fr.html (Prancis) Hak ing

Waca liyane

Informasi Afrika Lor

Link Libya, kesehatan, asuransi kesehatan, dokter, klinik, kesehatan mental, kebersihan, rumah sakit Kesehatan, pasokan panganan, pamriksa medis, resep medis Derna, Tripoli lan Benghazi Tel: (218) (61) 909 5202/909 5152/908 1582 Fax: (218) (61) 909 5829 E-mail: libyanrc @ gmail.comtaha.k.sultan @ gmail.com FB: https://www.facebook.com/healalzuw/ http://lrc.org. ly /  

Waca liyane

Dokumen, Situs Web lan Klompok Umum India lan Pakistan

01. Dokumen, Situs Web, lan Klompok Umum Nasional utawa dokumen lengkap babagan migran lan pengungsi sing ngliputi kabeh negara ing pirang-pirang aspek kayata suaka, omah, pendhidhikan, kesehatan lan liya-liyane. Pusat Migrasi India: https://www.mea.gov.in/images/ICM_AR_FINAL_for_21032017.pdf Organisasi Internasional Kanggo Migrasi (IOM) http://ddugky.gov.in/site/default/files/ know knowledgeBank/Migration_Support_Centre_Referensi_Framework.pdf 

Waca liyane