Kategori: Asia

  • Proyek Saudi Aramco kanggo ekspatriat kanthi sponsor visa

    Proyek Saudi Aramco kanggo ekspatriat kanthi sponsor visa

    Akeh posisi sing kosong butuh tenaga kerja asing ing Arab Saudi. Nglamar kerja internasional ing Saudi Aramco kanggo ekspatriat kanthi sponsor visa ing 2023. Iki minangka bagean saka salah sawijining perusahaan sing paling gedhe ing donya. Aramco nyedhiyakake tunjangan luar biasa kanggo calon non-Saudi, kalebu sponsor kanggo visa kerja, gaji sing kompetitif, maskapai bali taunan gratis [...]

  • visa kerja standar UAE

    visa kerja standar UAE

    Visa kerja standar UAE wis ngalami revisi tartamtu kanthi prentah saka pamrentah UAE. Pancen luar biasa, lan Dewan Nasional Federal (FNC) Uni Emirat Arab wis nyetujoni peraturan anyar kasebut. Visa kerja wis dicekak dawa. Karyawan manca ing UAE saiki duwe ijin kerja luwih suwe lan […]

  • Proyek ing Jepang kanggo wong manca kanthi sponsor visa

    Proyek ing Jepang kanggo wong manca kanthi sponsor visa

    Njaluk proyek sponsor visa ing Jepang yen sampeyan pengin kerja ing Jepang nanging kuwatir babagan entuk visa kerja. Kurang kompetisi, proses visa sing prasaja, sponsor visa langsung, lan paket kompensasi sing murah iku kabeh plus kanggo buruh internasional. Jepang minangka papan kanggo sawetara perusahaan sing paling misuwur ing donya, kalebu Toyota, Suzuki, […]

  • Proyek gas ing Qatar kanthi sponsor visa

    Proyek gas ing Qatar kanthi sponsor visa

    Apa sampeyan pengin kerja ing perusahaan LNG paling gedhe ing donya? Apa sampeyan pengin entuk manfaat lan ganjaran sing dhuwur? Kirim resume menyang Qatar Gas Jobs. Ayo kula isi sampeyan ing Qatargas sedhela. Sapa wae saka ngendi wae ing donya bisa nglamar kerja karo Qatargas. Dheweke duwe pangsa pasar paling gedhe […]

  • Carane golek proyek fly Dubai

    Carane golek proyek fly Dubai

    Dubai Career Fly Dubai pengin nyewa wong anyar. Ana akeh lowongan kerja ing Fly Dubai. Taun iki, 1,120 buruh anyar bakal miwiti kerja. Sapa wae saka ngendi wae ing donya bisa nglamar Fly Dubai Jobs 2023. Sing nglamar bakal manggon lan kerja ing Dubai. Maskapai kasebut nggoleki wong [...]

  • Carane aplikasi kanggo asylum ing Suriah

    Carane aplikasi kanggo asylum ing Suriah

    UNHCR tanggung jawab kanggo ndhaptar kabeh wong sing dudu saka Suriah nanging pengin ngungsi ing Suriah. UNHCR minangka siji-sijine organisasi ing Suriah sing mbantu para pencari suaka, lan para pengungsi ndhaptar lan entuk dokumentasi sing dibutuhake. Sawisé iku, wong bisa menyang pamaréntah Siria kanggo njaluk ijin panggonan. Dadi […]

  • Carane nglamar asylum ing Kazakhstan

    Carane nglamar asylum ing Kazakhstan

    Pamrentah Kazakhstan tanggung jawab kanggo nulungi para pencari suaka sing teka ing negara kasebut. Kanggo nglamar suaka ing Kazakhstan, sampeyan bisa nglamar ing: Departemen Tenaga Kerja lan Program Sosial ngirim aplikasi asylum kanthi nulis utawa kanthi pribadi. Kamentrian Tenaga Kerja lan Perlindungan Sosial Populasi Yen sampeyan pengin nglamar [...]

  • Carane nglamar suaka ing Tajikistan

    Carane nglamar suaka ing Tajikistan

    Pamrentah Tajikistan tanggung jawab kanggo nulungi para pencari suaka sing teka ing negara kasebut. Kanggo nglamar suaka ing Tajikistan, sampeyan bisa nglamar langsung ing: Departemen Layanan Pendaftaran Paspor Departemen Dalam Negeri babagan Kewarganegaraan lan Kerja karo Pengungsi. Sampeyan kudu ngirim aplikasi sajrone sewulan sawise sampeyan teka ing Tajikistan. Sampeyan bisa uga […]

  • Korea Selatan paspor negara bebas visa

    Korea Selatan paspor negara bebas visa

    Nalika warga Korea Selatan lunga menyang luar negeri, bisa uga kudu njaluk visa. Ing taun 2023, paspor Korea Selatan rangking kaping 2 ing donya miturut Indeks Paspor. Iki tegese warga Korea Selatan saiki bisa lelungan menyang negara liyane tanpa visa utawa mung e-visa utawa visa ing tapel wates. Ing […]

  • Carane urip ing Afghanistan

    Carane urip ing Afghanistan

    Urip ing Afghanistan saiki luwih aman tinimbang nalika perang kanggo akeh wong. Nanging rong pertiga rumah tangga ing Afghanistan berjuang golek panganan utawa barang liyane sing dibutuhake. Ing sawetara wilayah, wong rumangsa luwih aman tinimbang sadurunge, nanging ing wilayah liyane, contone, ing Kabul, wong rumangsa keamanane ora saya apik. Pakaryan, […]