Biaya Urip ing Nigeria

Restoran [Sunting] Jajanan Panganan, Restoran Murah 500.00 ₦ 362.30-1,000.00 Panganan kanggo 2 Wong, Restoran Kelas Menengah, Kursus Tiga-kursus 6,000.00 ₦ 3,500.00–12,000.00 McMeal ing McDonalds (utawa Panganan Combo sing padha karo) 1,600.00 ₦ 1,450.00-2,500.00 Bir Domestik (0.5 draf liter) 300.00 ₦ 250.00-500.00 Bir Impor (botol 0.33 liter)

Waca liyane